« ANASAYFA | HABERLER

Hastanemizde ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ Kutlamaları

08.03.2017 16:20:40

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle hastanemizde karanfil dağıtımı yapılarak tüm hastalarımıza ziyarette bulunuldu. Ziyarette hasta ve refakatçileri ile hastanemizde görev yapan akademik, idari ve şirket çalışanları olmak üzere tüm bayan çalışanlarımıza da karanfil takdim edildi.

Ziyaretlere hastanemiz Başhekimi Prof.Dr. Mehmet Yıldırım, Başhekim Yardımcısı Prof.Dr. Tolga Atay, Başhekim Yardımcısı Doç.Dr. Levent Tök, Başmüdür Mehmet Uygur, Hastane Müdürü Elif Bayer, Hastane Müdür Yardımcısı Fidan Karahan, Müdür Yardımcısı Özgür Demir katıldı.

Hastanemiz Başhekimi Prof.Dr. Mehmet Yıldırım, kadınlar her daim hayatımızın en özel varlıkları olmuşlardır. Annemiz, eşimiz, kardeşimiz, kızımız olarak hayatımızda yerlerini almışlardır. Karşılıksız sevgileri ve gösterdikleri şefkat ile bizlerin her an yanımızda olan başta Ispartalı kadınlarımız olmak üzere ülkemizde ve dünyadaki tüm kadınların ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Gün içerisinde devam eden uygulama ile ilgili konuşan hastalarımız ve çalışanlarımız ise, çiçek takdim edilmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek, “Sağlık hizmeti dışında bu tür önemli günlerde hatırlanmak da çok güzel. Tüm hastane idaresine teşekkür ediyoruz” şeklinde görüş bildirdiler.

PERSONEL GİRİŞİ

PERSONEL HABERLERİ

Kızamık Bilim Danışma Kurulu Kararları 08.01.2013

PERSONEL İSTEK/ÖNERİ/ŞİKAYET FORMU