« ANASAYFA | HABERLER

Mutfak Personeline Yönelik Eğitim

10.03.2017 13:00:43

 

 

 

Hastanemiz eğitim faaliyetleri çerçevesinde mutfak personelimize yönelik planlanan eğitim programı gerçekleştirildi.

 

 

 

3 gün süren eğitimlerde Baş Aşçı Erdinç bahadır ‘Sıcak Mutfak Aşçılığı’, Şef Garson Ramazan Uysal ‘Servis ve Servis Kuralları’ Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi Gülcan Tan ‘Hijyen ve Mutfakta Hijyenin Önemi’ konularında tüm mutfak çalışanlarına eğitim verdi. 

 

 

 


PERSONEL GİRİŞİ

PERSONEL HABERLERİ

Kızamık Bilim Danışma Kurulu Kararları 08.01.2013



PERSONEL İSTEK/ÖNERİ/ŞİKAYET FORMU

İstek ve Dilekleriniz
Ad : Soyad:
Telefon : E-Posta:
Konu :
Açıklama :
 
  Üstte gördüğünüz rakamları yazınız :
  Gönder
Günün Menüsü