Geleneksel Hastane Pikniği

SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi 3. Geleneksel Piknik programı hafta sonu Gölcük Tabiat Parkı DSİ Tesislerinde hastane Başhekimi Prof.Dr. Mehmet Yıldırım, Başhekim Yardımcıları Prof.Dr. Tolga Atay, Doç.Dr. Taylan Oksay, Hastane Müdürleri Elif Bayer, Fahri Eryılmaz, Müdür Yardımcıları Fidan Karahan, Erdoğan Taşcıoğlu, çalışanlarımız ve ailelerinin katılımı ile gerçekleşti.
Sabah erken saatlerde başlayan programda kahvaltı ikramından sonra yarışmalara geçildi.
Birbirinden ilginç oyunlarda çalışanlarımız eğlenirken bir yandan da hediye kazandı.
Piknik programında çocuklar da unutulmadı. Palyaçolar ile yüz boyama yapan ve oyunlar oynayan çocuklar arasında da çeşitli yarışmalar düzenlendi. Ayrıca yine çocuklar için pamuk şeker ikramı da yapıldı.

Öğle yemeği ikramının ardından devam eden yarışmalarda, oldukça renkli ve eğlenceli anlar yaşandı.
Hastanemiz Başhekimi Prof.Dr. Mehmet Yıldırım, “Her geçen gün başarılı hizmetlerle imza atan hastanemizin her kademesinde bulunan çalışma arkadaşlarımızın yoğun temposuna piknikle ara vermek istedik. Çalışanlarımızın motivasyonunu arttırmak amaçlı bu etkinliğimiz her yıl gerçekleştiriliyor. Yılın yorgunluğunu tüm ailelerimizle hep birlikte atmak, daha iyi hizmetler verilmesini sağlamak amacındayız” dedi.
Geç saatlere kadar devam eden program sonrası görüşlerini aktaran çalışanlarımız hastane idaresine bu tür etkinlikleri düzenlediği için teşekkür ederken, gün boyu çok eğlendiklerini bu organizasyonların motivasyonu artırmak ve birlik beraberliği güçlendirmek adına önemli olduğunu ifade ettiler.

Yayın Tarihi: 7.8.2017