Süleyman Demirel Üniversitesi

Uluslararası Yarışmada 3.’lük Ödülü Hastanemizin

Hastanemiz mutfak biriminde görev yapan İbrahim Aksu, Alanya Belediyesi ve Altın Kepçe Aşçılar Derneği işbirliğiyle 6.’sı düzenlenen Altın Kepçe Uluslararası Yemek Yarışması'nda 3.’lük ödülünü aldı. 
6 ülkeden 100'e yakın yarışmacının katılım gösterdiği yarışmada deniz mahsulleri ve beyaz et sunumu kategorisinde 3.’lük ödülünü alan 27 yaşındaki Aksu için hastanemiz idaresi tarafından kutlama programı düzenlendi. 
İdarecilerimiz ve mutfak personelinin katılım gösterdiği programda konuşan hastanemiz Başhekimi Prof.Dr. Mehmet Yıldırım, İbrahim Aksu’yu tebrik ederek başarılarının devamımı diledi. Yıldırım, tüm mutfak personeline teşekkür ederek, “Hiçbirinizi birbirinizden ayırmıyoruz. Hepiniz bizim için çok değerlisiniz ve hepinizle gurur duyuyoruz. Mutfak ekibi olarak sizlerin gerek yemek sunumlarınız gerekse bu tür yarışmalardaki başarılarınız hepimiz tarafından takdirle karşılanmaktadır. Hastanemiz adına başta ödül alan arkadaşımız olmak üzere hepinizle gurur duyuyoruz. SDÜ ailesi olarak bu tür yarışmalarda her zaman yanınızda olduğunuzu bilmenizi isteriz” dedi. 
Yarışmaya katıldığı sunumla ilgili bilgi veren İbrahim Aksu, duygularını şöyle aktardı, “Bu tür yarışmalara katılmak mesleğime olan sevgimi daha çok artırıyor. Çalıştığım kurumu ve Isparta Aşçılar Derneği’ni temsil etmek benim için ayrı bir gurur. Benim hayatta bazı kurallarım var, Birincisi sev, sevil, sorumlu ol. İkincisi ise başarımı daima ona ulaşmak için neler kaybettiğim ile ölçmek. Bu iki kuralla mesleğimi ve yaşantımı sürdürüyorum.  Bizim mesleğimiz dünyanın en güzel mesleği. Bu güzel organizasyon başta idaremiz olmak üzere bana desteklerini esirgemeyen çalışma arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum”  
Program pasta kesimi ile sona erdi. 
 
 
Yayın Tarihi: 10.11.2017
Okunma Sayısı: 397
Yayınlayan: SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi
Yukarı çık