Kadınlar Günü Unutulmadı

SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi idaresi 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde hastanemizde görev yapan kadınların bu özel gününü, hazırlanan program ile kutladı.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Hastanemiz Konferans Salonunda büyük bir katılım ile düzenlenen programda pasta kesimi gerçekleştirildi.
Kadınların yalnızca bir gün değil her gün önemsenmesi ve hatırlanması gerektiğini belirten Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Yıldırım özverili ve fedakârca çalışan tüm kadın personellerine de teşekkür etti. Dünya Kadınlar Gününde kadına şiddete dikkat çeken Yıldırım, yaptığı konuşmada şunları dile getirdi; “Özellikle kadın cinayetlerinin, kadınlara istismarın olmadığı, kadınlarımızın ekonomik özgürlüklerine kavuşacağı sağlıklı ve mutlu nice seneleriniz olmasını arzu ediyorum. Yaşamımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız, eğiten, yetiştiren fedakâr kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.”
Dünya Kadınlar Gününde hastanemize tedavi olmaya gelen kadınlarımıza da poliklinikte çay ikramı yapıldı.

Yayın Tarihi: 9.3.2018