Hastane Bina Turu Yapıldı

Sağlık Bakanlığı tarafından, ülke genelinde hizmet sunan kamu ve özel sağlık kuruluşlarında, SKS Hastane Standartları uygulanmaktadır. Bu kapsamda hastane bünyesinde fiziksel durum, tesis güvenliği ve yönetimi, işleyiş ile ilgili aksaklıkların tespiti, hasta ve çalışan memnuniyeti ve diğer hususlara dair sorunların yerinde tespiti ve gerekli iyileştirmelerin yapılabilmesi için üç ayda bir bina turları yapılmaktadır. 2018 yılının ilk bina turu Hastane Başhekimliği ve Hastane Başmüdürlüğü ile Kalite Yönetim ekibi tarafından gerçekleştirildi.
Hastanemiz Başhekimi Prof.Dr. Mehmet Yıldırım bina turları ile yerinde ziyaretlerin aksaklıkların giderilmesi adına önemli olduğunun altını çizerek tüm çalışanlara teşekkür etti.
SKS Hastane Standartları doğrultusunda bina turları yıl içerisinde düzenli aralıklarla devam edecek.

Yayın Tarihi: 30.3.2018