Minik Kalplerin “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” Heyecanı

Hastanemizde tedavi alan çocuk hastalar, Ulu Önder Atatürk’ün kendilerine armağan ettiği “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” münasebetiyle güzel bir gün geçirdi. Hastanenmizce düzenlenen programda çocuklar, gönüllerince eğlenerek çeşitli hediyelerin sahibi oldu.
Hastane çocuk polikliniği ve çocuk servisinin süslenerek renklendirildiği günde, Hastane polikliniklerindeki tüm çocuklara ve yatan hasta bölümlerindeki çocuk hastalara hediyeler dağıtıldı; şiir dinletisi ve dans gösterileri sunuldu.
Ayrıca kutlamalar dahilinde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Servisinde tedavi gören Hilal Akbay, Başhekim Prof. Dr. Mehmet Yıldırım’ın makamını devralarak başhekim oldu. Kendisine başhekimlik makamına oturma fırsatı veren Yıldırım’a teşekkür eden Akbay, ileride çocuk doktoru olmak istediğini iletti. Minik Başhekim duyduğu heyecanı dile getirerek hastane işleyişi ile ilgili düşüncelerini aktardı.

Yayın Tarihi: 20.4.2018