Bağışçılarımız İftar Yemeğinde Biraraya Geldi

SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi idaresi tarafından hastane bağışçılarına yönelik geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği dün gerçekleştirildi.
Hastane idaresi ve bağışçılarımız iftar sofrasında bir araya geldi. Hastanemiz akademik yemekhanesinde düzenlenen iftar yemeğine SDÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alim Koşar, SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Hastane Müdürü Fahri Eryılmaz, Hastane Müdür Yardımcısı Erdoğan Taşcıoğlu, Hastane Müdür Yardımcısı Hüseyin Akdaş, Hastane Müdür Yardımcısı Fidan Karahan ve çok sayıda davetli katıldı. Yemek sonrasında konuşma yapan hastanemiz başhekimi Prof. Dr. Mehmet Yıldırım “Birlik ve beraberliğin paylaşımların son derece önemli olduğu Ramazan Ayı’nda davete katılan bağışçılarımıza katkılarında dolayı teşekkür ederim.”dedi.
Böyle anlamlı bir ayda kendilerini hatırlayan ve yalnız bırakmayan hastane idaresine teşekkür eden bağışçılarımız, sağlık alanına yapılan yatırımların önemine değinerek her zaman hastaneye desteklerinin devam edeceğini söylediler.

Yayın Tarihi: 1.6.2018