SDÜ Göz Hastalıkları Bölümü Kadrosuna Taze Kan

Alanında uzman hekimleri bünyesinde bulunduran ve bölgenin dışında ülke genelinden gelen hastalara hizmet veren SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.
Bu kapsamda hastane Göz Hastalıkları Anabilim Dalı hekim kadrosuna 3 öğretim üyesi daha katıldı.
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu Dr. Öğretim Üyesi Gülşah Usta ve Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Argun Şubat ayı, Gülhane Askeri Tıp Akademisi mezunu Dr. Öğr. Üyesi Umut Karaca ise Mayıs ayı itibariyle Göz Hastalıkları Anabilim Dalı bünyesine dahil oldu.

KADROMUZU GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYORUZ
SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Mehmet Yıldırım, “Hastanemiz her geçen gün gücüne güç katmaya devam etmektedir. Daha kaliteli bir sağlık hizmeti için hekim kadromuza yeni isimler dahil etmeye devam ediyoruz. 2018 yılı içerisinde de yeniliklerimize devam etmeyi planlıyoruz. Kadromuza katılan hekimlerimize ‘hoş geldin’ diyerek görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.
SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı’nda göreve başlayan hekimler hasta kabul etmeye devam ediyor.

Yayın Tarihi: 8.6.2018