Bayramlaşma Töreni

SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanemiz idaresince bugün başhekimlikte Ramazan Bayramı öncesi gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde yöneticilerimiz hastane çalışanları ile tek tek bayramlaştı.
Bayramlaşma törenine SDÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alim Koşar, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç.Dr. Rasih Yazkan, Dr. Öğretim Üyesi  Kanat Gülle, Başhekim Yardımcıları Prof. Dr. Tolga Atay, Doç. Dr. Taylan Oksay, Doç.Dr. Alper Özorak, Doç.Dr. Vedat Ali Yürekli, Dr. Öğretim Üyesi  Nesrin Gökben Beceren, Tıp Fakültesi Fakülte Sekreteri Zafer Duran, Hastane Baş Müdürü Mehmet Uygur, Hastane Müdürü Elif Bayer, Hastane Müdür Yardımcıları Erdoğan Taşcıoğlu, Özgür Demir, Hüseyin Akdaş, Fidan Karahan, Hemşirelik Hizmetleri Müdür Yardımcısı Fatma Bülbül ve Zekiye Uzun katıldı. Birlik, beraberlik ve dayanışma duygularıyla bir araya gelen çalışanlarımız, bayramın hissettirdiği manevi güzellikleri paylaştılar.

Yayın Tarihi: 13.6.2018