Prof.Dr. Mahmut Bülbül’e Veda

Hastanemiz Konferans Salonunda emekliye ayrılan Genel Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyelerimizden Prof.Dr. Mahmut Bülbül için veda programı yapıldı.
Törende konuşan Prof.Dr. Alim Koşar, “Mahmut hocamızın, hem eğitim hem de hizmet anlamında hastanemize çok büyük katkıları oldu. Kendisine kurumumuz adına çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Prof.Dr. Mahmut Bülbül, “44 yıllık hekimlik hayatımda bu kuruma çok şeyler katmaya çalıştım buradan da çok şeyler aldım, sizler gibi dostluklar kazandım. Hayatta en önemli şey insanın sevilmesi takdir edilmesidir, bu hiçbir şeyle ölçülemez. Ben buradan hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu. Daha sonra Tıp Fakültesi Dekanı Alim Koşar tarafından Prof.Dr. Mahmut Bülbül’e hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Yayın Tarihi: 4.1.2019